İsa MENTEŞE - Müdür

27.10.1983 tarihinde Giresun´un Tirebolu ilçesinin Aşağıboynuyoğun Köyü´nde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde, ortaokul ve liseyi Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde yatılı olarak okudu.  Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliği bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 2014 yılında mezun oldu. 2022 yılında Ordu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimini bitirdi. 2007 yılında Sakarya´nın Pamukova ilçesinde Fen Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Sakarya Gevye Şehit Recep Demir Ortaokulunda müdür yardımcılığı, Gevye Süleyman Gülsüm Odabaş Ortaokulunda okul müdürlüğü yaptı. Ardından 2014 yılında Ordu Ulubey İmam Hatip Lisesine atandı ve burada müdür yardımcısı olarak çalıştı. Okulumuza 17.08.2018 tarihinde atanan İsa MENTEŞE Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü´sü Eğitim Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmekte olup evli ve iki kız çocuğu babasıdır.