Haz

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda düzenlenen bilim, resim, teknoloji ve tasarım sergisini Ulubey Belediyesi Başkan Yardımcısı Salih Çongara ve Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurettin Odabaş ziyaret ettiler.

Haz

Bir Vefa Bin Deva Projesi kapsamında Okul Müdürümüz İsa MENTEŞE ve okulumuz öğrencileriyle market, manav ve eczane dükkanlarına ziyarette bulundular.

Haz

Okulumuz ortaokul öğrencileriyle okulun son haftası piknik etkinliği düzenlendi.

Haz

Okulumuz öğrencileriyle trafik eğitimi ve sinema izleme etkinliği yapıldı.

Haz

05.06.2024 tarihinde okulumuzda Şiir Dinletisi etkinliği gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Nurettin ODABAŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Tuncay ZORBA, Siyasi parti yetkilileri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimizin katıldıkları programda; öğrencilerimiz, ilk kez sahnede şiir okuma heyecanı yaşadılar. Okulumuz Türkçe öğretmenleri Ümmügülsüm PULAT ve Aydın ÖZKALPAK tarafından hazırlanan program, büyük beğeni topladı.

May

Okulumuz ortaokul öğrencileri geleneksel oyunları oynayarak eğlendiler.

May

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Perşembe Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden görevli öğretmenler okul tanıtımını gerçekleştirdiler.

May

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenimiz Ümit UÇAR yönetiminde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

May

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Diljan ÖZTEMEL yönetiminde Engelliler Haftası kutlandı.

May

Okulumuzda gerçekleşen "Geri Dönüşüm Kahramanları" adlı tiyatro gösterisiyle öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir çoşkuyla kutlandı. Ayrıca Ulubey Belediye Başkanımız İsa TÜRKCAN, 23 nisan münasebetiyle koltuğunu okulumuz öğrencilerinden Umut UÇAR ve Elif Rümeysa HAYRANOĞLU'na bıraktı.

Mrt

Ulubey İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mehmet Âkif Ersoy'un Şiirlerini Ezbere Okuma Yarışmasına katılan öğrencilerimizden Elif Rumeysa HAYRANOĞLU Ulubey 1.si, Ayhan ÇAYKIRAN ise Ulubey 2.si oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü'nün 103.yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Serdar AKDENİZ yönetiminde afete hazırlık tatbikatı yapıldı.