Aydın ÖZKALPAK - Türkçe Öğretmeni

05.09.1969 tarihinde Ordu´da doğdum. Hürriyet İlkokulunda, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulunda, Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümünde okudum. 1988-1989 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde 1 ve 2. sınıfı okudum. 1990 yılında Trabzon KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne yatay geçiş yaparak 3 ve 4. sınıfları bitirip mezun oldum. 1991 yılında Malatya´nın Hekimhan ilçesine bağlı Basak Köyü İlköğretim Okuluna atandım. 1996 Kasım ayında Ordu Hürriyet İlköğretim Okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandım. Ordu Sağlık Meslek Lisesi, Ordu Atatürk Ortaokulu ve Ordu Güzelordu İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmenliği yaptım. 2012 Ağustos´unda Ulubey Aydınlar Ortaokuluna atandım. Halen Aydınlar Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yapmaktayım.